• OZNAM

          • Vážení klienti, vážení zákonní zástupcovia,

             

            v mene prevádzkovateľa Spojená škola, Partizánska 2, 05801 Poprad, IČO: 42090202,  by sme Vás radi informovali o zmenách v systéme poradenstva a prevencie.

            Prijatím novely zákona č. 245/2008 Z. z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon) a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov nastávajú od 01. januára 2023 zmeny v sieti zariadení poradenstva a prevencie.

            V rámci nastolených zmien by sme Vás radi oboznámili, že oddelenie Centrum špeciálno-pedagogického poradenstva našej organizácie sa zlučuje s Centrom pedagogicko-psychologického poradenstva a prevencie, J. Curie 3760/2, 058 01 Poprad, IČO:37880021 a vzniká nové zariadenie: Centrum poradenstva a prevencie, J. Curie 3760/2, Poprad, s elokovaným pracoviskom na Partizánska 2, Poprad.

            Dôsledkom toho prechádzajú spisové zložky všetkých klientov do agendy a správy Centra poradenstva a prevencie, J.Curie 3760/2, 058 01 Poprad, IČO:37880021, s ktorým sa zlučujeme. V prípade Vašich otázok súvisiacich so spracúvaním osobných údajov môžete kontaktovať nového prevádzkovateľa.

          • Tvorivý workshop "Quilling"

          • Dňa 7.12. 2022 sa žiaci druhého stupňa a ´Praktickej školy zúčastnili v priestoroch Podtatranskej knižnice v rámci projektu ,,Knižnica ľuďom" tvorivého workshopu ,,Quilling". V tvorivej atmmosfére si žiaci pod vedením pani Horňákovej vyrábali viacrozmerné papierové vianočné dekorácie.. Aktivita bola veľmi kreatívna a žiaci si ju ,,užili". Dokončené dekorácie zdobia priestory našej školy

            Projekt bol realizovaný s finančnou podporou Miniusterstva kultúry Slovenskej republiky.

          • Anjel Vianoc

          • Dňa 6.12. 2022 sa deti zo Školského klubu detí našej školy zúčastnili v priestoroch Tatraskej galérie vyhodnotenia celoslovenskej výtvarnej súťaže ,,Anjel Vianoc" Za kolekciu výtvarných prác v kategórii špeciálnych škôl sa pod vedením Mišky Kadličíkovej a Klaudii Mlynskej umiestnili na 2. mieste.

            Ocenené deti: Eva Bačová, Saskia Drugová, Denis Mirga, Matej Gábor, Maroš Jacko, Andrej Fendek a Katarína Harmanová.

            Všetkým oceneným srdečne blahoželáme.

          • Anjel Vianoc vyhodnotenie súťaže

          • Dňa 6.12. 2022 sa Matej Gábor zo 6.A. triedy zúčastnil v priestoroch Tatraskej galérie vyhodnotenia celoslovenskej výtvarnej súťaže ,,Anjel Vianoc" Za individuálnu výtvarnú prácu získal 1. miesto.Srdečne blahoželáme.

          • Tvorivý workshop "Keramika"

          • Dňa 23.11. 2022 sa žiaci druhého stupňa našej školy zúčastnili v priestoroch Podtatranskej knižnice v rámci projektu ,,Knižnica ľuďom" tvorivého workshopu ,,Keramika".Žiaci si pod vedením Anny Fedákovej vyrobili jedinečné vianočné svietniky, ktoré budú po vyglazovaní zdobiť priestory našej školy. Projekt bol realizovaný s finančnou podporou Miniusterstva kultúry Slovenskej republiky.

          • Tvorivý workshop "Batika"

          • Dňa 25.11. 2022 sa žiaci druhého stupňa našej školy zúčastnili v priestoroch Podtatranskej knižnice v rámci projektu ,,Knižnica ľuďom" tvorivého workshopu ,,Batika". Žiaci sa pod vedením Anny Ondrušekovej zahrali so všetkými farbami dúhy a vyrobili si svoje krásne farebné tričká. Projekt bol realizovaný s finančnou podporou Miniusterstva kultúry Slovenskej republiky.

          • Vianočná besiedka

          • Vianoce - čas lásky, pokoja a radosti. Tak by sme mohli charakterizovať  tie nádherné dni naplnené očakávaním, radosťou a láskou. V  našej škole sa tento vianočný čas spája s „Vianočnou besiedkou“. Žiaci potešili obecenstvo vianočnými koledami, básničkami, scénkami a  peknými vianočnými piesňami. Žiakom, ale aj našim kolegyniam, ktoré odviedli kus poriadnej práce patrí veľká vďaka.  Neostáva nám nič iné, len povedať – ďakujeme.

          • Mikuláš v našej škole

          • Predzvesťou vianočných sviatkov je príchod Mikuláša, ktorý ani tento rok na nás so svojimi pomocníkmi nezabudol. Deti v škole Mikuláša trpezlivo očakávali a prichystali si pre neho aj pekné pesničky a básničky. Výslužku v podobe sladkostí si určite zaslúžili. Ďakujeme Mikuláš! A na budúci rok Ťa budeme čakať zas!

          • Oznam - odhlasovanie obedov v mesiaci december

          • ​​Oznamujeme všetkým stravníkom a zákonným zástupcom detí a žiakov, že posledné odhlasovanie zo stravy v mesiaci december 2022 bude možné realizovať:

            do pondelka 19.12.2022 do 08:00 pre MŠ

            do pondelka 19.12.2022 do 12:00 pre ZŠ a PŠ

            Po tomto termíne už nie je možné odhlásiť sa z decembrových obedov pretože je potrebné účtovne uzavrieť kalendárny rok. V prípade choroby dieťaťa/žiaka, ktorý sa už nestihne odhlásiť zo stravy, si môže rodič dieťaťa/žiaka prevziať stravu v školskej jedálni.

            Za pochopenie ďakujeme!

          • Vianočné tvorivé dielne

          • Po ročnej prestávke a v spolupráci s občianskym združením Korálky sa v našej škole opäť uskutočnila akcia zameraná na rozvoj zručností pri práci s papierom, modelovacou hmotou, hlinou a drevom prostredníctvom VIANOČNÝCH TVORIVÝCH DIELNÍ, ktoré sa konali v našej škole 25. 11. 2022. Sviatočnú atmosféru dotvárali vianočné koledy, pri ktorých každý cítil, že Vianoce sú o chvíľu tu.