• Oznam

          • OZNAM

            Oznamujeme všetkým stravníkom a zákonným zástupcom žiakov, ktorí sú prihlásení na vyučovanie do 17.12.2021, že posledné odhlasovanie zo stravy v mesiaci december 2021 (na štvrtok 16.12. a piatok 17.12.) bude z dôvodu koncoročnej uzávierky možné realizovať

             

            do stredy 15.12.2021 do 13:00

             

            V prípade choroby dieťaťa, ktoré sa už nestihne odhlásiť zo stravy, si môže rodič dieťaťa prevziať stravu v jednorazovom obale, ktorý poskytne školská jedáleň.

            Za pochopenie ďakujeme!

             

             

                                                                                                                                                     Mgr. Andrea Bilšáková 

                                                                                                                                                      riaditeľka spojenej školy

          • Mikuláš

          • Predzvesťou vianočných sviatkov je príchod Mikuláša, ktorý ani tento rok na nás so svojimi pomocníkmi nezabudol. Privítali sme ho v piatok, 3. 12. 2021.  Mikuláš obdaril žiakov balíčkami, v ktorých si našli sladkosti a ovocie. Ďakujeme, Mikuláš! A na budúci rok Ťa budeme čakať zas!

          • Vianočné tvorivé dielne

          • Po ročnej prestávke a v spolupráci s občianskym združením Korálky sa v našej škole opäť uskutočnila akcia zameraná na rozvoj zručností pri práci s papierom, modelovacou hmotou, hlinou, drevom, pri pečení perníkov prostredníctvom VIANOČNÝCH TVORIVÝCH DIELNÍ, ktoré sa konali v našej škole  29. 11. a 30. 11. 2021. Sviatočnú atmosféru dotvárali vianočné koledy, pri ktorých každý cítil, že Vianoce sú o chvíľu tu.