• SKÁČEME OD RADOSTI!

          • Počas mája a júna 2022 prebiehala v obchodoch Lidl aktivita Maľované Slovenskô, v ktorej sa okrem zbierania edukatívnych nálepiek o našom krásnom Slovensku odovzdávali hlasy školám  na Slovensku.

            Naša škola získala v 2. Kategórii výhru v hodnote 10 000 € na nákup výpočtovej techniky.

            Ďakujeme spoločnosti LIDL, že sme sa mohli zúčastniť súťaže Maľované Slovenskô. Ďakujeme všetkým zamestnancom,  rodičom,  priateľom školy i neznámym, ktorí nás podporili a dali hlas našej škole a pomohli nám získať víťazstvo v 2. kategórii - výhru v hodnote 10 000 € na zakúpenie výpočtovej techniky pre našu školu.

            Novú výpočtovú techniku využijú naši pedagógovia k inovácii obsahu a metód vyučovania, efektívne použíjú IKT nielen na svoje vlastné štúdium a prípravu, ale aj v každodennom výchovno-vzdelávacom procese. Veľký význam IKT, ako učebného prostriedku bude aj v tom, že ich používanie prispeje k zefektívneniu vzdelávania žiakov so špeciálnymi výchovno-vzdelávacími potrebami v našej škole.

            ĎAKUJEME

          • PRÁZDNINY

          • Všetkým deťom a žiakom, rodičom a zamestnancom školy prajeme krásne prežitie letných prázdnin plné zážitkov a oddychu. Prežite prázdniny a dovolenky v zdraví a v bezpečí.

            Opäť sa vidíme na začiatku školského roka 5. septembra 2022.

          • Nárok na poskytnutie dotácie na stravu 2022/2023

          • Vážení rodičia,

            od 01.07.2022 nadobudli účinnosť nové právne úpravy zákona č. 544/2010 Z. z. o dotáciách v pôsobnosti Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny SR v znení neskorších predpisov a tie od školského roku 2022/2023 prinášajú zmeny v poskytovaní dotácií na stravu. Viac informácií nádjete tu.